Goedkoopste rozetten

Goedkoopste rozetten

EDAN Sportprijzen.

Uw dierenshow wordt pas een wedstrijd als u rozetten van EDAN Sportprijzen te vergeven hebt!

Rozetten werden vroeger in kerken aangebracht als symbool van perfectie en liefde. Niet zo gek dus dat het teken vele jaren later is omgevormd tot de bekende met stof omrande 2D-patronen met twee linten eraan. In wedstrijden gaat het juist om perfectie (u wilt winnen!) en de eerste prijs wordt meestal met een brede glimlach en vol liefde uitgereikt. Daarnaast staat zo’n kleurige rozet gewoon erg feestelijk op iemands jasje.

Kies daarom voor de rozetten van EDAN voor uw jubileum, familiedag, dierenshow of geef er een aan een jarige job. De onderneming uit Wijk en Aalburg kan u een ruim assortiment aan linten en rozetten bieden. Van klein (10 cm lang) tot groot (63 cm lang): u kiest kleur, afbeelding en tekst – EDAN heeft het op voorraad of maakt het voor u.

Omdat EDAN Sportprijzen groot inkoopt en een eigen voorraad aanhoudt, kan het bedrijf u de goedkoopste prijzen bieden. Een eenvoudig rozet met één ring en een standaard paardenafbeelding kost u bijvoorbeeld maar € 1,50.

Bestel vandaag nog de goedkoopste rozetten voor uw honden-, katten- of paardenshow!

Haast? Bestel online! Ga naar het speciale online bestelformulier, vul in en verstuur. Binnen een paar dagen ligt de bestelling voor u klaar. Woont u niet in Wijk en Aalburg, dan stuurt EDAN de prijzen graag naar u op.