Goedkope Medailles

Goedkope Medailles

EDAN Sportprijzen. 

De goedkope medailles van EDAN Sportprijzen zijn een waardevolle onderscheiding!

Al vanaf € 0,60 kunt u een medaille in de showroom van EDAN Sportprijzen uitzoeken. Dat zijn pas goedkope medailles! In alle andere opzichten zijn de plakken allesbehalve goedkoop.

De penningen worden gemaakt van een duurzame en stevige zilverlegering en krijgen een coating in brons-, zilver- en goudkleur. Natuurlijk zijn ook andere kleuren mogelijk. Wat dacht u van roze of een combinatie van goud en blauw. Zo lauwert u uw sporters op chique wijze.

De goedkope medailles van EDAN Sportprijzen blinken daarnaast uit in diversiteit. Er zijn kleine en grote plakken met een afbeelding van de uitgeoefende sport, zoals zwemmen of voetbal. Er zijn penningen met cijfers, met een vlak dat gegraveerd kan worden of met een combinatie van beide. Er zijn onderscheidingen met sierlijke krullen, een warme hartvorm of met hippe sterren.

Speciaal voor de kleintjes zijn er medailles in de vorm van een mascotte: een lachende (voetbal)cup. Of bestel een roze lauwerkrans.

Omdat EDAN Sportprijzen beschikt over een eigen graveerinrichting, zijn de plakken altijd aan uw smaak en wensen aan te passen. De onderscheidingen worden geleverd zonder lint, maar ook daar heeft EDAN een oplossing voor: die bestelt u er gewoon bij en EDAN laat ze bij een professionele drukkerij drukken.

Zo laat u met de goedkope medailles van EDAN Sportprijzen zien hoe waardevol uw sporters zijn.

Haast? Bestel online. Ga naar het speciale online bestelformulier, vul in en verstuur. Binnen een paar dagen ligt de bestelling voor u klaar. Woont u niet in Wijk en Aalburg, dan stuurt EDAN de prijzen graag naar u op.