Plaquettes Brabant

Plaquettes Brabant

EDAN Sportprijzen.

Bijzondere mensen verdienen een bijzondere onderscheiding: een plaquette van EDAN Sportprijzen!

Uw ouders zijn vijftig jaar getrouwd, u zoekt een speciaal jubileumgeschenk voor die trouwe medewerker of u denkt eraan om uw kleinkind een geboorteplaquette te geven. Dan bent u bij EDAN Sportprijzen aan het juiste adres. Het bedrijf levert naast sportprijzen ook borden, standaards en plaquettes in Brabant en omgeving.

Aarzel dus niet en kom langs in de showroom op de Bergstraat in Wijk en Aalburg. Het assortiment is zo ruim dat er zeker iets van uw gading bij is. De gedenkborden zijn van een goede kwaliteit metaal gemaakt en kunnen zowel met ophangbevestiging als standaard geleverd worden. De platen zijn op hout gemonteerd en van stevig metaal. Standaards gemaakt van glas hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn ook leverbaar in kristal.

Omdat EDAN Sportprijzen beschikt over een eigen graveerinrichting, kunnen alle borden, platen en geschenken ter plekke voor u gepersonaliseerd worden. Dit geldt zowel voor bestellingen van plaquettes in Brabant als daarbuiten. Bent u niet in staat de bestelling op te halen in de showroom, dan zorgt EDAN ervoor dat u het per post ontvangt.

Een bijzondere collectie vormen de gedenkplaten en beelden die speciaal voor huwelijken en geboorten zijn vervaardigd. U krijgt een houten plaat met daarop een afbeelding in reliƫf. U kunt zelfs een foto van uw kind aanleveren als het om een geboorteplaat gaat. Geef de tekst op en EDAN zorgt dat u de bijzonderste plaquettes van Brabant hebt.

Bestel vandaag nog uw plaquettes bij EDAN Sportprijzen in Wijk en Aalburg!