Sport Trofeeën

Sport Trofeeën

EDAN Sportprijzen.

Iedere sport zijn trofeeën! Kies uw sporttrofee uit het ruime assortiment van EDAN Sportprijzen.

Voor voetbal een bord, voor turnen diverse medailles, voor sportevenementen kleine en grote bekers: iedere sport heeft zijn eigen trofeeën en prijzen. EDAN is helemaal toegerust op uw wensen en vragen.

Wat dacht u van een voetbalprijs in de vorm van een voetbal of een voetbalschoen? Een combinatie kan ook. Zoekt u liever iets eenvoudigers, dan zijn er bekers en cups in alle soorten en maten.

Golft u of ijshockeyt u misschien? Kies dan uit zilver- of goudkleurige beeldjes van golfers of ijshockeyers. Zelfs de vishengelsport is vertegenwoordigd in de showroom van EDAN.

Wordt u duizelig van alle keuzes? Hieronder lichten we enkele voorbeelden toe:

  • Blaze. Een ambitieuze atleet wil zeker een Blaze-trofee in zijn prijzenkast hebben staan. Blaze is gemaakt van een soort hars en beeldt een hoogwaardige en gedetailleerde sculptuur van de sport uit. Trofeeën zijn er bijvoorbeeld in de vorm van een fakkel, waarbij in de vlam uw favoriete spel is gevat.
  •  xPlode. Dit is het allernieuwste onder de onderscheidingen. Het beeld is in 3D-reliëf vervaardigd en lijkt uit de achtergrond te springen. Zo krijgen de trofeeën een extra dimensie.
  • Smash. Dit is een combinatie van Blaze en xPlode. De standaard is een beeld met een uitspringende voorstelling, maar de achterkant is vlak.
     
EDAN levert voor iedere sport unieke trofeeën!